1 kg oldalas
fél kg paradicsom (1db 40dkg-os hámozott egész paradicsom konzerv)
2 dl száraz vörösbor
1 csokor petrezselyem
só
olíva olaj
fokhagyma 2 gerezd
A húsokat vágjuk fel a csontok mentén és forró olajban süssük meg minden oldalukat. (én Hot Pen sütőedényben ), de tepsiben is jó . ( Abban a tepsiben praktikus elősütni, ami majd a sütőbe is kerül )
Ha körben kérgesre sült öntsük rá a bort és a többi hozzávalót 2 gerezd fokhagyma és a petrezselyem kivételével.
Fóliával lefedve 200-220 fokon 2 órán át süssük.
Az utolsó 20 percben vegyük le a fóliát és fordítsunk a húsokon, hogy szép piros legyen.
A végén mehet rá a 2 g. zúzott fokhagyma és petrezselyem
Nagyon finom! Még a kövér húsra finnyás lányom is imádja.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.