Én is így készítem. Imádjuk.
50 dkg darált sertés hús
1 fej hagyma
2 gerezd foghagyma
oregáno
bazsalikom
só
30 dkg paradicsom püré
3 e.k. olaj
kb.6 dl víz a felöntéshez
1 csomag spagetti
díszitéshez:
friss bazsalikom
reszelt parmezánsajt
A vöröshagymát finomra aprítom,a foghagymát összetöröm.
Ledarálom a húst.
Az olajon üvegesre piritom a hagymát ,majd ráteszem a foghagymát ,hozzá keverem a húst és ráteszem a sót a füszerekkel együtt.Kicsit párolom a húst majd felöntöm a vízzel és hozzákeverem a paradicsom pürét.(én egykis cukrot is rakok hozzá kb.1 e.k.)és készre főzöm.
Ha kevésnek látom a szaftját akkor még öntök hozzá egykis vizet.
A tésztát enyhén sós vízben kifőzöm leszüröm és átmosom.
A szószt a tésztával tálalom ,sajtal megszórom és friss bazsalikom levéllel diszitem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.