Gyönyörű!!:))
4 tojás
1 zacskó fahéjas cukor
1 zacskó vaníliás cukor
2 bogre kristálycukor
1 bogre olaj
2 bogre tej
4 bogre liszt /rétesliszt/
2 kiskanál sutopor
Kb. 5 evokanál porkakaó
csipetnyi só
A tojásokat habosra keverjuk a cukrokkal, fehéredésig keverjuk. Hozzáontjuk a tejet, olajat, majd a lisztben elkevert sutoport és a csipetnyi sót.
A kikent és lisztezett sutoformába ontjuk a massza háromnegyed részét, a maradékba belekeverjuk a porkakaót és beleontjuk a fehér masszába.
A sutot elotte bemelegítettuk 180 fokra, betesszuk és sutjuk kb. tíz percig magas hofokon, utána visszavesszuk 150 fokra és kb. 40-45 perc alatt készre sutjuk. Elotte szúrjunk bele hurkapálcikát, hogy ellenorizzuk, átsult-e. Ha gyorsan sulne a teteje, tegyunk rá sutopapírt.
Gyors és finom suti. Az én bogrém 2,5 dcl-s volt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.