Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Bogrács pöri

felvitel dátuma: 2011-06-23 21:34:56       mai nézettség: 1       nézettség: 1238
részletes recept
Bogrács pöri
Hozzávalók 1 személyre:

1 kg csirkemelle

1 kg disznócomb

5 fej vöröshagyma

4 db paradicsom

4 db paprika

kenyér szalona ( ízlés szerint )

1 ü. vörösbor

darált csípős paprik ( ízlés szerint )

1 kg burgonya

só, bors, pirospaprika,
 

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A bográcsot kikenem a szalonával (hogy ne égjen le )

Kockára vágom a kenyér szalonát és lassú lángon addig sütöm amig a zsírja ki nem sül, utána a  kockára vágott hagyma következik és addig sütöm mig üveges nem lesz, ezután következik a paprika és a paradicsom, jól összepárolom.Ezután beleteszem a kockára vágott hust, enyhén füszerezem, és egy kicsit hagyom együtt föni az egészet, majd a fél üveg bort hozzá adom és hagyom rotyogni.Mikor a hus már puha de még nem omlos akkor hozzá öntöm a maradék bort és egy kevés vízet, ezután beleteszem a kicsit nagyobb kockára vágott burgonyát  és addig fözöm amig minden omlos nem lesz.Mi nagyon szeretjük a csípős ételeket ezért én házilag darált csípős paprikát is szoktam hozzá tenni.Jó étvágyat!
 

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*