1 bagett
40 g paradicsomszósz
30 g csemegekukorica
30 g sonka
30 g sajt
1 kisebb paradicsom
A bagettet kettévágjuk.
A paradicsomot (magja nem kell) és a sonkát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljuk.
A fél bagetteket megkenjuk a paradicsomszósszal, megszórjuk a kukoricával, a paradicsommal, a sonkával, majd a sajttal.
Elomelegített sutoben, 200 fokon megsutjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.