4 db bírss almát veszünk,10 dkg cukor 5 szem szegfű szeg,és 2,5 l lábasba főzzuk,egy csípet őrölt fahély.2 l víz.
A bírss almát ,ha másként nem megy baltával,vagy bárddal,daraboljuk össze,és hámozzuk meg,és szeljük el egyforma szeletekre,és egy 2,5 literes lábasban meg mosott állapotban tegsük bele,és a cukrott,és a szegfűszegeket,és a vizet,amikor meg puhult,ez forrástól számítva 10 perc,még a vége felé ,tegyünk bele egy kis fahéjat,és hidegen fogyaszthatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.