Tetszik ez a recept és ki is fogom próbálni. Kis kétség merült fel bennem, hogy ez semmi egyéb trükk és megkocsonyásodik? Nagyon gusztusos.
A birsalmákat megmosom a rosszát eltávolítom, felszeletelem egy fazékban teszem és feltöltöm annyi vízzel,hogy jól ellepjeés puhára főzőm. Tiszta vászonruhán átszüröm és hagyom néháhány órát jól lecsepegjen
Hozzáadom a citrom vagy narancslevet (ízlés szerint)
Lemérem a levet és felteszem főni
.A cukrot ugy teszem bele ahogy írja a csomagoláson.
Mikor főni kezd beleteszem a cukrot és mikor újra felfőtt 3 percig főzőm
Forrón üvegekbe zárom .
Tetszik ez a recept és ki is fogom próbálni. Kis kétség merült fel bennem, hogy ez semmi egyéb trükk és megkocsonyásodik? Nagyon gusztusos.
Semmi trükk csak be kell tartani mit ír a cukron és pontosan mérni a levet is 3 perc és kész
Hasonló receptet próbáltam már ki, nagyon tetszett az eredmény, DE: 1. a kocsonyásodáshoz kellett másfél év, 2. celofánnal lekötve hamarabb kocsonyásodik, 3. lé/cukor arány az én receptemben 1:1.
Kedves Gabriella 1 : nekem mire kihűl már kocsonyás ! 2: Sose használok celofánt 3: a cukorarány nem egyforma mindig ,írtam is a receptbe ,hogy be kell tartani azt amit ír a cukron...van mikor 700 ml-hez,van mikor 900 ml-hez és van mikor 1 l léhez kell az 50 dkg zselircukor,mert legalábbis itt Németben ,nem mindenik cukor egyforma !!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.