Nagyon jól néz ki megcsinálom szilveszterre
-60 dkg friss murok(sargarepa)
-20dkg petrezselyem
-10dkg peszterna
-10dkg zeller
-20dkg krumpli
-4 tojas
-1citrom
-2evokanal sima mustar
15 dkg savanyu uborka
25 dkg csirke mell
1 hagyma
so,bors
25 dkg majonez
Miutan megmossuk a csirkemellet fozzuk ,hozzaadagolva a megmosott meghamozott zoldsegeket sozva borsozva gusztus szerint .Miutan jol megpuhultak ,leszurjuk a zoldserol a levet,lehutjuk a zoldseget meg a hust es aprocskakra vagjuk ,a savanyu uborkat is.Hozzaadjuk a mustart ,a fott tojasokat,a citrom levet,a majoneznek felet,sozzuk borsozzuk.az egeszet osszekavarjuk es izles szerint platora helyezzuk.A megmaradt majonezt keves vizzel es citromleval higitjuk majd raontjuk es kidiszitjuk.
JO ETVAGYAT!
Melinda
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.