Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Téli receptek » Bejgli paleo táplákozás szerint

felvitel dátuma: 2011-02-12 20:54:00       mai nézettség: 1       nézettség: 5855
részletes recept
Bejgli paleo táplákozás szerint
Hozzávalók 6 személyre:

3 tojás

10 dkg darált mogyoró

1 evőkanál xilit vagy más természetes édesítő pl. stevia

1 mokkáskanál foszfátmentes sütőpor

3 evőkanál amaránt( az amaránt kimaradhat ebben az esetben a mogyoró mennyiségét növeljük)

3 evőkanál keményítő

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A xilitet a tojással kikeverem , a darált mogyorót  összekeverjük a sütőorral és az amaránttal valamint a keményitővel. Majd kanalanként hozzáadjuk  a tojásárgájához . Jól összedolgozzuk a masszát. A kapot masszának  az állaga egy kicsit szilárdabb kell hogy legyen. Lapos sütőlemezrt kibéleljük sütőpapírral. A masszát réhelyezzük és vékonyan eligazítjuk. Ezt kővetően előmelegített sütőbe 3-4 percre betesszük nem szabad teljesen készre sülnie . Mikor egy kicsit megszilárdul rá kentjük az előre elkészített tölteléket. A tölteléket egyenletesen ráhelyezzük      A sütőpapír segítségével feltekerjük. Sütőpapírba csomgolva készre sütjük.  Kisülés után hagyjuk hűlni majd szeleteljuk.

Szakács: Ritus


Film link: http:// rita-szekeres.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*