4 tojás
2,5 dl tej
1,5 dl szódavíz
27 dkg finomliszt
1 db hagyma finomra reszelve
12 db friss bazsalikomlevél (felaprítva)
1 kk só
1,5 dl olaj
Tetejére:
paradicsomszósz olívabogyóval és bazsalikommal gazdagítva
15 dkg reszelt sajt
Egy tálban géppel jól osszekeverjuk a hozzávalókat. Elomelegítjuk a gofrisutot és kisutjuk a tésztát. Az elso alá pici olajat ontsunk, a tobbi alá már nem kell.
A kész gofrikra rákenjuk a paradicsomos szószt, megszórjuk reszelt sajttal és azonnal tálaljuk.
TIPP: Tolthetjuk milánói szósszal, bolognai szósszal vagy bármivel, amit szeretunk.
(Eredeti recept: ekesandi)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.