1/2 kg csirkemell
2-3 db batáta
25 dkg gomba
2 dl tejszín
só
fehérbors
kevés méz
zsiradék
A csirkemellet csíkokra vágjuk és enyhén sózzuk, fehérborssal ízesítjük. A batátákat meghámozzuk, kockákra vágjuk és kevés mézzel meglocsoljuk. A zsiradékot egy lábasban felolvasztjuk, beletesszük a csirkemellet és fehéredésig pirítjuk, majd beletesszük a batátát és lefedve puhára pároljuk. Amikor megpuhult a hús is és a batáta is akkor tesszük bele a felszeletelt gombát és hozzáöntjük a tejszínt majd pár percig pároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.