1kg oldalas,
1 db babérlevél és néhány szem fekete egész bors.
,3,5dl ketchup ,4 evkanál méz, fél-fél mokkáskanál bazsalikom, oregánó és kakukkfű, durvára tört feketebors, só
Az oldalast a csontok mentén 4 részre vágjuk,egy lábasba rakjuk és annyi vízet öntünk rá,hogy ellepje.A babérlevéllel,egész borssal, pici sóval fűszerezzük és kb. 1-1,5 óra alatt puhára főzzük. Ezt a műveletet előző nap is megtehetjük és a páclében hagyjuk kihűlni és másnap folytatjuk.
A ketchupot a mézzel, és a fűszerekkel összekeverjük,sózzuk.A jól lecsepegtetett húsokat beleforgatjuk és grillrácsra vagy tepsibe rakjuk.Faszénparázson vagy közepesen forró sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Cole Slaw salátával, sültkrumplival tálaljuk. / Én a sütő rácsára tettem a húsokat és alá egy tepsit egy kis vízzel és így sütöttem meg.Isteni lett! A kedvenc ételeink közé tartozik,nagyon jó vendégváró ,főleg a salátával tálalva,hidegen is fogyasztható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.