Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Báránysült pásztor módra

felvitel dátuma: 2011-02-13 14:40:21       mai nézettség: 2       nézettség: 6743
részletes recept
Báránysült pásztor módra
Hozzávalók 4 személyre:

báránycomb: 0,80 kg
só: 0,04 kg
étolaj: 1 dl
csiperkegomba:0,20 kg
csirkemáj: 0,20 kg
őrölt bors: 0,01 kg
vörös bor: 1 dl
vöröshagyma: 0,10 kg
friss zöldség a díszítéshez
rizs: 0.80 kg

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Pásztor ragu:
A vöröshagymát megpirítjuk, beletesszük a kockára vágott csirkemájat, és a gombát.
A félig párologtatott ragura öntjük a vörösbort, és készre pároljuk.
A vékony szeletket készítünk a bárányhúsból, majd megsózzuk enyhén, és forró olajban megsütjük.
Puhára főzzük a rizst, majd merőkanálba tömködjük, és kiütjük ( félgömb formát kapunk ), majd a tányérra helyezzük a sült bárány szeletek mellé.
Bárány szeletekre halmozzuk a pásztor ragut, és friss zöldséggel díszítve tálaljuk.
 

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*