báránycomb: 0,80 kg
só: 0,04 kg
étolaj: 1 dl
csiperkegomba:0,20 kg
csirkemáj: 0,20 kg
őrölt bors: 0,01 kg
vörös bor: 1 dl
vöröshagyma: 0,10 kg
friss zöldség a díszítéshez
rizs: 0.80 kg
Pásztor ragu:
A vöröshagymát megpirítjuk, beletesszük a kockára vágott csirkemájat, és a gombát.
A félig párologtatott ragura öntjük a vörösbort, és készre pároljuk.
A vékony szeletket készítünk a bárányhúsból, majd megsózzuk enyhén, és forró olajban megsütjük.
Puhára főzzük a rizst, majd merőkanálba tömködjük, és kiütjük ( félgömb formát kapunk ), majd a tányérra helyezzük a sült bárány szeletek mellé.
Bárány szeletekre halmozzuk a pásztor ragut, és friss zöldséggel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.