Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Báránygerinc csípős forgatott burgonyával

felvitel dátuma: 2011-02-13 14:40:58       mai nézettség: 2       nézettség: 6912
részletes recept
Báránygerinc csípős forgatott burgonyával
Hozzávalók 4 személyre:

bárány gerinc: 0,80 kg
grill fűszer: ízlés szerint
só: ízlés szerint
barna mártás: ízlés szerint
bazsalikom: 1 mokkáskanál
pernód (ánizs likőr): fél dl
fokhagyma: 1 gerezd
burgonya: 0.40 kg
paprika: 1 db
vegyes zöldség díszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A bárány gerinceket négy részre szeleteljük, majd kiklopfoljuk, Fűszerezzük, összetört fokhagymával enyhén megkenjük, majd lassú tűzön roston megsütjük.
Elkészítjük a barnamártást:
1 mokkás kanál bazsalikommal illetve fél dl pernóval,

Burgonyát héjasan megfőzzük. Megtisztítjuk, majd felszeleteljük, fűszerezzük, paprikát karikákra vágva hozzátesszük, és tepsiben megsütjük.

Ízlésesen tálaljuk, vegyes zöldséggel díszítjük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*