bárány gerinc: 0,80 kg
grill fűszer: ízlés szerint
só: ízlés szerint
barna mártás: ízlés szerint
bazsalikom: 1 mokkáskanál
pernód (ánizs likőr): fél dl
fokhagyma: 1 gerezd
burgonya: 0.40 kg
paprika: 1 db
vegyes zöldség díszítéshez
A bárány gerinceket négy részre szeleteljük, majd kiklopfoljuk, Fűszerezzük, összetört fokhagymával enyhén megkenjük, majd lassú tűzön roston megsütjük.
Elkészítjük a barnamártást:
1 mokkás kanál bazsalikommal illetve fél dl pernóval,
Burgonyát héjasan megfőzzük. Megtisztítjuk, majd felszeleteljük, fűszerezzük, paprikát karikákra vágva hozzátesszük, és tepsiben megsütjük.
Ízlésesen tálaljuk, vegyes zöldséggel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.