Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Bárányérmék jóasszony módra

felvitel dátuma: 2011-02-13 15:16:35       mai nézettség: 1       nézettség: 6235
részletes recept
Bárányérmék jóasszony módra
Hozzávalók 1 személyre:

80 dkg bárácomb (bárányérme)
20 dkg gomba
15 dkg császárszalonna
10 dkg gyöngyhagyma
30 dkg burgonya
1 dl olíva olaj
étolaj a burgonya sütéshez
 

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Bárány combot egyenlő darabokra ( érmékre ) vágjuk, enyhén megfűszerezzük, majd roston megsütjük.
Megtisztított, apró kockákra vágott gombából, császárszalonnából, gyöngyhagymából, kevés olíva olajon ragut készítünk és a roston sűlt bárány érmékre halmozzuk. friss zöldséggel ízlélesen díszítve tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*