80 dkg bárácomb (bárányérme)
20 dkg gomba
15 dkg császárszalonna
10 dkg gyöngyhagyma
30 dkg burgonya
1 dl olíva olaj
étolaj a burgonya sütéshez
Bárány combot egyenlő darabokra ( érmékre ) vágjuk, enyhén megfűszerezzük, majd roston megsütjük.
Megtisztított, apró kockákra vágott gombából, császárszalonnából, gyöngyhagymából, kevés olíva olajon ragut készítünk és a roston sűlt bárány érmékre halmozzuk. friss zöldséggel ízlélesen díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.