80 dkg bárány szelet
20 dkg sonka
20 dkg gomba
20 dkg sajt
1 dl olíva olaj
só, bors,fűszerkeverék ízlés szerint
20 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
A megtisztított bárány combot egyenlő részekre vágjuk, majd roston megsütjük.
A sonkát, gombát apró darabokra vágjuk kevés olíva olajon megdinszteljük ( ragut készítünk )
A ragut készre sütött bárányra helyezzük. Sajttal megszórjuk ( reszeljük ) és a ragus bárányra sütőben rásütjük.
Tálaláskor burgonya pürével mint körettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.