Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Bárány steak gombával

felvitel dátuma: 2011-02-26 15:24:16       mai nézettség: 1       nézettség: 8298
részletes recept
Bárány steak gombával
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg bárány szelet
20 dkg sonka
20 dkg gomba
20 dkg sajt
1 dl olíva olaj
só, bors,fűszerkeverék ízlés szerint
20 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A megtisztított bárány combot egyenlő részekre vágjuk, majd roston megsütjük.
A sonkát, gombát apró darabokra vágjuk kevés olíva olajon megdinszteljük ( ragut készítünk ) 
A ragut készre sütött bárányra helyezzük. Sajttal megszórjuk ( reszeljük ) és a ragus bárányra sütőben rásütjük.
Tálaláskor burgonya pürével mint körettel tálaljuk.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*