Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Bárány ragu párolt rizzsel

felvitel dátuma: 2011-02-13 15:26:08       mai nézettség: 2       nézettség: 6595
részletes recept
Bárány ragu párolt rizzsel
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg báránylapocka
20 dkg lecsó
12 dkg kukorica
12 dkg gomba
tejszín, kakukkfű, só, bors, fokhagyma, olíva olaj ízlés szerint

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A megtisztított egyenlő darabokra vágott báránylapockát befűszerezzük sóval, borssal, enyhén bekenyjük olíva olajjal és betesszük a sütőbe sütni.

Elkészítjük a ragut:
a fokhagymát apróra vágjuk, majd lepirítjuk, hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát, kakukkfüvet, kukoricát, sót, borsot, és még pirítjuk tovább.
Ha lepirult felengedjük lecsóval, és tovább főzzük.
A sült bárányt kettévágjuk, majd a ragut ráhelyezzük.
Puhára főzzük a rizst.
Tálaláskor koszorút készítünk a rizsből és a közepére helyezzük a bárny lapockás ragut.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*