nagyon finom és könnyen elkészíthető, gratulálok, ésm köszönöm a recit.
- 1 leveles tészta
- 200 ml tejszínhab
- 4 db habfixáló
-200 ml tejberízs (én készen vettem)
-1 nagy barackkompót
- 1 piros lapzselatin
-5 fehér lapzselatin
-ízlés szerint cukor (én nem tettem mert e rizs és a barack is édes
A leveles tésztából akkora kört vágok amekkora a tortaformám,kis háromszögeket is vágok amivel díszíteni fogom .
Előmelegített sütőben kb 7 perc alatt készre sütöm.
A barackból kiveszek a diszítéshez és a többit apró kockákra vágom.
A zselatint beáztatom.
Felverem a habfixálóval a tejszínhabot.
A zselatint felmelegítem.
A rizset beleteszem egy tálban abba belekeverem a felmelegített zselatin,az apróra vágott barackot és a végén óvatosan a tejszínhabot.
A tortaforma aljára helyezem az előresütött leveles lapot és ráöntöm a fenti krémet tetszés szerint diszítem és legalább 6 órát hütőben dermesztem !
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.