Piskóta:
-4 tojás,12 ek cukor,12 ek liszt,6 ek víz,1 csomag vaníliás cukor,1 csomag sütőpor,2 ek kakaó
Töltelék:
-2 csomag vanília ízű puddingpor,1,5 dl tejszín,1 üveg baracklekvár,20 db.babapiskóta, 1-2 barack apróra vágva
Díszítés:
-1 csomag Aranka krémpor,2dl.tejszín, pár csepp ételszínező
4 tojásból vizes piskótát sütünk,amikor kihűlt,kettévágjuk vízszíntesen.Az alsó részét megkenjük a baracklekvárral,majd ráhelyezzük a tejbe áztatott babapiskóták felét.A puddingokat a tasakon látható módon megfőzzük,lehűtjük és hozzakeverjük a kemény habbá vert tejszínt.Az így kapott krém felét rákenjük a babapiskótákra,megszórjuk a feldarabolt barackkal,majd ráhelyezzük a babapiskóták másik részét és megkenjük a megmaradt krémmel,befedjük a piskótánk tetejével. Az Aranka krémport kikeverjük cukorral és tejjel,bevonjuk vele a tortát és tejszínhabbal díszítjük ízlés szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.