Babapiskóta,, 1/2 kg krémtúró, 1 üveg barackkomót, 3 csomag vaniliás cukor, ízlés szerint porcukor, 20 g zselatin, 2,5 dl habtejszin.
A barackkompótot lecsepegtetjük, a gyümölcs levét felfogjuk. A lehütott tejszint habbá verjuk 1 cs. vaniliás cukorral. A zselatint 1 dl kompótlébe áztatjuk és a zacskón lévö utasitás szerint elkészitjük.A lehütött, de még folyós zseletint a túróba keverjük, hozzá adunk 1 cs. vaniliás cukrot és tetszés szerint porcukrot, végül a tejszint is belekeverjük.. A tortaformát kibéleljuk babapiskótával az alját és a szélét is. Lerakunk egy réteg krémet, majd piskótát, barackot és újra krémet, ezt ismételjük még a forma meg nem telik. Tetejét barackkal diszitjük. legalább 2 - 3 órára a hütőbe tesszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.