Nagyon finom lehet!! Köszönöm a hétvégén sütöm is.
20dkg vaj
25 dkg porcukor
csipet só
25 dkg túró
4 tojás
2 dl tejföl
1 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
20 dkg liszt
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás puding
40 dkg őszibarack ,befőtt is jó lecsepegtetve
szóráshoz cukros fahéj
A vajat habosra keverjük
a porcukorral, adunk hozzá
egy csipet sót, majd tovább keverjük
a túróval és a
4 tojással, amiket egyenként adunk a tésztához. Következik
2 dl tejföl,
1 cs. vaníliás cukor,a
reszelt citromhéj. Legvégül a pudinggal elkevert
lisztet adjuk hozzá, amit előzőleg
a sütőporral is össze kevertünk . A masszát öntsük egy 27x32-es méretű tepsibe (vajazzuk ki, vagy tegyünk bele sütőpapírt).
35-40 dkg barackot , nagyságtól függően felezzük, negyedeljük és nyomkodjuk a tésztára. Szórjuk meg
cukros fahéjjal és 180 fokon kb 35 percig süssük. (tűpróba!)
Nagyon finom saját receptem
Nagyon finom lehet!! Köszönöm a hétvégén sütöm is.
Jó munkát és jó étvágyat hozzá Valóban nagyon finom
Most sütöm, az illata máris Isteni, csak azt nem írtad a receptben, hogy mennyi pudingport kell belerakni?? Gondolom vanilíást.
Írtam a puding mennyiségét is ,a recept hozzávalók felsorolásánál a kis nyíllal lejjebb húzva látható minden hozzávaló
Csildikém! Már érzem az illatát, a jövő hét unokás lesz, akkor megsütöm tuti. Köszi.
Szia. Szeretném elkészíteni. Azt szeretném kérdezni, hogy a pudingot por alakban kell beletenni? Jól értem?
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.