Ezt én is gyakran készítem, csak a vaj helyett pudingot teszek bele. De az enyém nem ilyen szép! Gratula!
Tészta: 8 tojás, 16 ek. cukor, 8 ek. víz, 1cs. sütőpor, 16 ek.liszt.
Töltelék: 0.5 l. felvert habtejszín (édes), 0.5 kg. túró, 25 dkg. ráma margarin, 25 dkg. porcukor, 1 vaníliás cukor, őszibarack befőtt.
Vizes piskótát sütünk a hozzávalókból.
Egy kerek aljú tálat ki kell bélelni folpack-kal. A piskótát 3-4 lapba kell vágni. A vékony piskótával kibéleljük a tálat és a töltelékkel addig rétegezzük a lapokat amíg tart. Felülre piskóta kerüljön.
Töltelék: Habos krémet keverünk a margarinból, porcukorból és vaníliás cukorból. Aztán hozzáadjuk a túrót és ismét habosra keverjük. Belekeverjük a felvert tejszín kb. felét.
A tejszín másik felével kívülről megkenjük és dekoráljuk a tortát, majd a vékonyra szeletelt őszibarackot rárakjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.