2,5-3kg őszibarack
őrölt fahéj
szegfűszeg
csillag ánizs
1 víz
mézeskalács fűszer
10-15 dkg cukor de ha édes a barack nem kell
Műanyag tálkák tetővel ami fagyasztóba rakható
A barackokat megpucolom ,gerezdekre vágom
A vízbe belerakom a fűszereket és forrásig főzöm ,így egy finom illatos folyadékot kapok.Cukrot most nem raktam bele mert finom édes a barack .
A megtisztitott barack gerezdekre ráöntöm a forralt vízet de előtte a csillag ánizst kiveszem belőle .
Majd botmixerrel pépesre turmixolom.
Hagyom hűlni és a kis dobozokba adagolom .Ezután a fagyasztóba rakom.
Emlékszem gyerekkoromban kapható volt ilyen barackkrém és málnakrém a boltokban .Ez amolyan frissítő nyári finomság volt .Félig jegesen fogyasztottuk .
Nagyon finom íze van érdemes kipróbálni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.