60 dkg liszt
2 dl tej
2 EK cukor
1 dl olaj
2 dkg élesztő
só
barack
morzs
fahéj
cukor
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben.
A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a pici sót, olajat és a felfuttatott élesztőt. Bedagasztjuk majd kelni hagyjuk.
Ha megkelt 2 részre osztjuk a tésztát és kisodorjuk tepsi nagyságúra. Beletesszük a tepsiba, rárakjuk a felezett vagy negyedeklt barackot és megszórjuk a morzsa - fajéj - cukor keverékével.
180-200 fokon 25 perc alatt megsütjük.
Én még forrón megszórtam egy kis vaniliás cukorral is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.