Ma elkészítettem ebédre. Nagyon finom lett! Köszönöm a receptet!
A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
A húst keresztben, 1 cm vastag szeletekre vágjuk, kiverjük, sózzuk és olajban gyorsan átsütjük. Egy mázas pecsenyesütőt (én jénaiban csináltam) a hús zsírjával kikenünk. A burgonyát meghámozzuk és fél cm vastag karikákra vágva besózzuk. A kikent pecsenyesütőbe apróra vágott vöröshagymát, borsot és őrölt pirospaprikát teszünk, erre másfél cm vastag burgonya réteget, erre egy sor kisült hússzeletet, így folytatjuk a rétegzést az előbbi fűszereket használva, míg a hússzelet és a burgonya is elfogy, ügyelve, hogy az utolsó sor burgonya legyen. Leöntjük tejföllel elkevert tejjel, és végül a kimaradt pecsenyezsírral. Sütőben szép pirosra és puhára sütjük, közben a saját levével locsolgatjuk. Legjobb tűzálló porcelán vagy cseréptálban elkészíteni és tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.