igy is finom,de fasirthús töltelékkel,2 + is nagyon finom.maradék húsból
Kb. 1 kg hámozott burgonya, 1/4 kg bacon, 1 parenica vagy füstölt sajt, 1 doboz tejföl, 1 csipet lestyán, pici só és őrölt bors, köretnek görög saláta
A burgonyákat meghámozzuk és csak addig főzzük őket sós vízben, hogy egy kicsit megpuhuljanak, de ne törjenek! Miután kicsit kihűltek, kettévágjuk őket, enyhén borsozzuk és nagy kanállal akkora lyukat vésünk beléjük, hogy kb.1/2 cm-es maradjon a külső faluk és megtöltjük. Töltelék: Parenica sajtot lereszeltem, összekevertem tejföllel, szórtam bele lestyánt és a krumplikat lezártam 1-1 szelet baconnel. Sütőbe dobtam és amint megpirult a tetejük, kész is volt. Mellé görög salátát ajánlok! Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.