30 dkg liszt
2 evőkanál búzadara
1 teáskanál barna cukor
1teáskanál tengeri só
1 teáskanál oregánó
2dl víz
1 tasak szárított élesztő
A lisztbe beleszórod a búzadarát, élesztőt,cukrot oregánót és sót. Összekevered.
Apránként hozzáadva a vizet eldolgozod. 10 percig dolgozz vele addig legalább gyúrd. Letakarva
30 percig pihentesd. Pihentetés után átgyúrjuk újból kissé, hogy kijöjjön a levegő belőle.
Míg a tészta pihen, előkészítheted a hozzávalókat, amit feltétnek gondolsz.
A fél óra letelte után fél cm-re nyújtsd. Pakold rá a feltéteket. Majd a lehető legnagyobb hőfokon (ami csak elérhető a sütőnkben) előmelegített sütőben, kb. 10 perc alatt megsütjük.
Három féle feltétnél nem teszünk többet a pizzára (a sajtot és a szószt nem számítva), az ízek nem nyomják el egymást. Ez az adag 26cm-s pizza tepsibe való.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.