Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 6 vasárnap Vilmos, Bíborka névnapja

Főoldal » Baconös-gombás pizza

felvitel dátuma: 2013-12-15 05:32:53       mai nézettség: 1       nézettség: 2146
részletes recept
Baconös-gombás pizza
Hozzávalók 1 személyre:

30 dkg liszt

2 evőkanál búzadara

1 teáskanál barna cukor

1teáskanál tengeri

1 teáskanál oregánó

2dl víz

1 tasak szárított élesztő

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A lisztbe beleszórod a búzadarát, élesztőt,cukrot oregánót és sót. Összekevered.

Apránként hozzáadva a vizet eldolgozod. 10 percig dolgozz vele addig  legalább gyúrd. Letakarva

30 percig pihentesd. Pihentetés után átgyúrjuk újból kissé, hogy kijöjjön a levegő belőle.

Míg a tészta pihen, előkészítheted a hozzávalókat, amit feltétnek gondolsz.

 A fél óra letelte után fél cm-re nyújtsd. Pakold a feltéteket. Majd a lehető legnagyobb hőfokon (ami csak elérhető a sütőnkbenelőmelegített sütőben, kb. 10 perc alatt megsütjük.

Három féle feltétnél nem teszünk többet a pizzára (a sajtot és a szószt nem számítva), az ízek nem nyomják el egymást. Ez az adag 26cm-s pizza tepsibe való.

Szakács: Klárika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*