Finom.
60 dkg csirkemell
40 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
15 dkg reszelt ementáli sajt
12 vékony szelet bacon
1 tojás
olivaolaj
petrezselyem
só, bors
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük.
Óvatosan dolgozunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk, amig elkészitjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszeleteljük és összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felapritott petrezselyemzöldet is.
A csirkemelleken egy-egy kanál tölteléket elsimitunk, majd feltekerjük őket.
Ezután a bacon szeletekbe becsomagoljuk a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe rakjuk és 30-35 percen át 180 fokon sütjük, amig aranybarna lesz. Apróra vágott petrezselyemzölddel diszitjük.
Burgonyával vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.