Hozzávalók:
adagonként 3 db spárga
kötegenként 1-2 szeletelt füstölt bacon és1-2 szelet vékonyra szeletelt sajt
Elkészítés:
A spárgát megmossuk, még ha zsenge, akkor is meghámozzuk, s enyhén sós vízben egy kicsit megfőzzük. Ha kihűlt, hármasával összefogjuk és begöngyöljük a sajtba, baconbe. Egy tűzálló tálba szépen egymás mellé rakjuk. Előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.