Marhahús(fél kiló)tarkabab (száraz 30 deka,)répa zöldség zeller, karalábé burgonya hagyma fokhagym olaj,só bors kömény egészben és örölveételízesítő,.1 tojásból galuska!
A babot egy éjszakára beáztatom, feldarabolom a húst a zöldségeket a hagymát ,A kuktát kézi beállításra teszem(2 perc)olajat teszek bel 2 evőkanálnyit.Erre jön a hagyma ,párolom kicsit majd ráteszem a húst a sót borsot köményt!Fehéredésig sütöm,majd kikapcsolom a kuktát ekkor teszem bele a piros paprikát a zöldségeket a babot felöntöm vízzel és lezárom!Leves program(20 perc)Jelez mikor kész!Kicsit várok addig eldolgozza gőzt ,majd leveszem a tetejét és kézi beállításom beleszaggatom a galuskát,Tulajdon képpen hagyományos módon készítem el csak kevesebb zsiradékkal és párával
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.