nagyon guszta, biztosan finom islehet, Gondolom, a receptnel eliras van, ugyanis 50 kg fejtett bab van irva.
Először készítettem babgulyást, de nagyon finom lett. A csülköt kicsontozva felkockázom. A hagymát felkockázom, a fokhagymát összezúzom. Kevés zsíradékban a felkockázott sonkát megpirítom, a hagymát megfonnyasztom, hozzáadom a fokhagymát, 1 perc kevergetés után félre húzom és kevés ételízesítőt teszek bele, tört pirospaprikát összekeverem, majd felöntöm vízzel kb. 2-3 liter. Felteszem főni, fedő alatt..kb. jó fél órát főzöm, majd a megpucolt zöldségeket és a babot hozzáadom, ízesítem só, bors, tört babérlevél, 2-3 db babérlevél, paprikakrém, és a házi füstölt kolbász karikák, főzöm kicsit később beleteszem a zöldségzöld, zellerzöldet, ízesítem ha kell kevés gulyáskrémet nyomok bele. Készre főzöm.
Tálalásnál kifőzött csipetkével tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.