1kg sertés comb, só , bors, delikát, pirospaprika, 0,5kg tarkabab(száraz), 1 cs chilisbab fűszerkeverék, 1kg burgonya, 25dkg házi tarhonya, víz
A babot előtte való este beásztatom.A sertéscomból ekészítek egy pörkölt alapot , mikor félig jó akkor hozzáadom a banot és felöntöm annyi vízzel amennyi levet szeretnék(4l szoktam)Hozzáadom a cilis fűszerkeveréket és még ha szükséges a többi fűszerből is adok hozzá.A burgonyát apró kockákra vágom és , ha a bab már szinte vajpuha hozzáadom és fözőm tovább , a legvégén adom hozzá a tarhonyát és nagyon kevés ideig fözőm , hisz amíg majd kicsitt állni hagyjuk a levest az szépen megpuhul benne.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.