Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Leves étel recept » Babgulyás

felvitel dátuma: 2013-05-09 17:01:59       mai nézettség: 3       nézettség: 3304
részletes recept
Babgulyás
Hozzávalók 4 személyre:

1kg sertés comb, , bors, delikát, pirospaprika, 0,5kg tarkabab(száraz), 1 cs chilisbab fűszerkeverék, 1kg burgonya, 25dkg házi tarhonya, víz

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A babot előtte való este beásztatom.A sertéscomból ekészítek egy pörkölt alapot , mikor félig akkor hozzáadom a banot és felöntöm annyi vízzel amennyi levet szeretnék(4l szoktam)Hozzáadom a cilis fűszerkeveréket és még ha szükséges a többi fűszerből is adok hozzá.A burgonyát apró kockákra vágom és , ha a bab már szinte vajpuha hozzáadom és fözőm tovább , a legvégén adom hozzá a tarhonyát és nagyon kevés ideig fözőm , hisz amíg majd kicsitt állni hagyjuk a levest az szépen megpuhul benne.Jó étvágyat hozzá!

Szakács: Kovács Zsuzsanna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*