Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Diétás ételek / kalória szegény » Aszalt gyümölcs saláta vörös borral

felvitel dátuma: 2011-02-10 11:36:05       mai nézettség: 3       nézettség: 6397
részletes recept
Aszalt gyümölcs saláta vörös borral
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg aszalt barack
20 dkg aszalt szilva
3 dl vörösbor
2 citrom
20 dkg márvány sajt
2 dl tejszín
5 dkg dió
só, cukor ízlés szerint
őrölt fehér bors ízlés szerint
őrölt szerecsen dió ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 10 perc


Elkészítés:

Az aszalt gyümölcsöket borban felpuhítjuk ( áztatjuk ), kockára vágjuk a gyümölcsöket, márvány sajtot, kevés sóval, cukorral, szerecsendióval, fehér borssal ízesítjük. Meglocsoljuk tejszínnel, összekeverjük.
A tetejét megszórjuk durvára vágott dióval. 2 órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek. hidegen tálaljuk.

 

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*