20 dkg aszalt barack
20 dkg aszalt szilva
3 dl vörösbor
2 citrom
20 dkg márvány sajt
2 dl tejszín
5 dkg dió
só, cukor ízlés szerint
őrölt fehér bors ízlés szerint
őrölt szerecsen dió ízlés szerint
Az aszalt gyümölcsöket borban felpuhítjuk ( áztatjuk ), kockára vágjuk a gyümölcsöket, márvány sajtot, kevés sóval, cukorral, szerecsendióval, fehér borssal ízesítjük. Meglocsoljuk tejszínnel, összekeverjük.
A tetejét megszórjuk durvára vágott dióval. 2 órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek. hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.