20 dkg liszt Beiker süteménypor
10 dkg vaj
10 dkg nádcukor
5 dkg kritálycukor
1/2 kávéskanál szódabikarbóna
1 egész tojás
1 tábla étcsokoládé
A vajat habosra keverjük, és hozáadjuk a cukrot, majd az egy tojást, és a végén a lisztet, és a szódabikarbónát.
Majd a apróra tört csokoládét. Diónyi golyókat formázunk egy evőkanálnyit, és koronggá lapítjuk. Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Sütőrácson hagyjuk kihülni, és utána fog megkeményedni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.