hozzávalók: 60 dkg. liszt, 1 tojás, 1 sütőpor, 15 dkg. zsir, 15 dkg. porcukor,
kb. 1 kg. alma, egy kis fahéj
1 tojás a kenéshez
a hozzávalókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. normál tepsi nagyságura nyújrjuk az egyik felét, bele tesszük a tepsibe, közben elkészítjük a tölteléket. az almát meghámozzuk, izlés szerin teszünk bele porcukrot, fahéjat. rákenjük a tésztára, majd kinyútjuk a másik lapot is, és befedjük vele az almát. tetejét felvert tojással megkenjük, villával megszurkáljuk,és szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.