T. Brenkus Klára! A receptben szerepel a "skorica", mi ez, mivel lehet helyettesíteni! Köszönöm istvan.lengyel.bp19@gmail.com
Piskóta
4 tojás
28 dk cukor
16 dk liszt
1 kk.sütöpor
3 ek. tej
Krém 1
1 kg eldarabolt alma
2 dl víz
ciromlé
2 vanéliás puding
3 dl tej
5 dk cukor
1 vanéliás cukor,skorica
Krém:2
0,5 l tejszin, csoki
2 dl víz
Az alapanyagból piskótát készítünk.Papírral kibélelt tepsin sütjük 200 fokon 10- 12 percig.Az almát 5 percig főzzük aztán hozzáadjuk a simára kevert pudingot cukrot és megfőzzük.Kicsit kihül a piskótára öntjük megszórjuk skoricával hűtőbe tesszük.A tejszint felverjük és rásimítjuk a kihült sütire.Hagyunk belôle diszíteni aztán csokival csurgassuk meg a sütit.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.