Kedves babi! Elkészítettem a sütidet,isteni finom.Nem lehet abba hagyni!!
A tésztához: 5 tojás
20 dkg porcukor
20 dkg liszt
1 cs sütöpor
só
3 ek cukrozott kakaó
1 dl olaj
1 dl viz
7 db alma
fél cs örölt fahéj
1 cs vaniliás cukor
A krémhez: 2 cs vanilliás pudingpor
20 dkg kristály cukor
5 dl tej
20 dkg rama
A tojásssárgákat a cukorral, olajjal, vizzel habosra keverjük, hozzáadjuk a sütöport, lisztet, végül a tojások kemény habját
Egy tepsit alufóliával kibélelünk, kivajazzunk, az aljára a vékonyra szeletelt, hámozott alma kerül, 3 réteggel beboritjuk, fahéjjal megszorjuk. majd vaniliás cukorral is meghintjük. Ráöntjük elöbb a tészta egyik felét, majd a maradék tésztába beleteszünk 3 ek cukrozott kakaót, jól összekeverjük, és a sárga tésztára öntjük. Egy kanál segitségével kicsit összehúzzuk a két szinü tésztát, ettöl lesz márványos, ha megsül.
Elömelegitet sütöben , tüprobáig sütjük
Közben a pudingporokat a tejjel és a cukorra megfőzzük, ha kihült a margarinal krémesre keverjük.
A kihült tésztát kiboritjuk a tepsiböl, a krémet rákenjük az almás felére, majd a tetejét csoki darával megszorjuk
sütési hőfok: 180c
sütési mód: alul felül sütés
tepsi mérete: 37X25 cm
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.