Az én sütim teljesen szétfolyt és nagyon édes lett... talán kevesebb cukorral és margarinnal, illetve több almával és liszttel jobb lenne.
60 g cukor
fél csomag vaníliás cukor
2 tojás
100 g margarin
250 g liszt
fél csomag sutopor
2 nagyobb alma
porcukor a beszóráshoz
A cukrot és a vaníliás cukrot a tojásokkal osszekeverjuk, beledolgozzuk a megolvasztott margarint, majd hozzáadjuk a sutoporral elkevert lisztet. Az almákat meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és belekeverjuk a masszába, majd kanállal kis halmokat rakunk a sutopapírral kibélelt tepsire. Elomelegített sutoben, kb. 180 fokon 10-15 perc alatt megsul.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.