GYorsan elkésithetö és finom!
tojás 8 db
olíva olaj 2 evőkanál
almaecet 1 evőkanál
tejföl 2 dl
só, fehérbors, fűszerkeverék ízlés szerint
porcukor ízlés szerint
petrezselyem zöld vagy snidlinggel a díszítéshez
A tojást keményre főzzük, ha kihűlt, középen kettévágjuk, és kiszedjük a sárgáját.
A főtt tojások fehérjét metélt szeletekre vágjuk, és a tálba rakjuk.
A tojás sárgákat összetörjük, olíva olajjal elkeverjük, belekeverjük ízlés szerint kevés porcukrot, sót, fehérborsot, almaecetet, majd a tejfölt.
A metéltre vágott tojásfehérjét a tejfölös keverékkel beborítjuk.
Díszíthetjük petrezselyem zölddel vagy snidlinggel.
Hűtőben tároljuk, hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.