10 dkg. cukor
3 tojássárga
12 dkg. vaj
19 dkg. liszt
vanilia, vagy citrom haj
1/2 sütőpor
A tojássárgát a cukorral habosra kavarjuk, beledolgozzuk a vajat, vaniliát, majd a sütőporos lisztet.
Sütőpapírra, kanállal kisebb diónyi halmokat rakunk. Előmelegített sütőben megsütjük.
Ahogy felnőttek (kb. 5 perc) mérsékeljük a lángot. 12 perc alatt készre sülnek.
Figyeljünk, mert könnyen megég.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.