Tésztához: 8 tojásból piskóta, (ahány a tojás,annyi kanál a cukor,a liszt+fél csomag sütőpor)
Krém: 500ml Hulala
3drb. 150ml stracciatella joghurt
Hozzávalók: kevés lekvár a tészta megkenéshez
Fekete kávé,tetszés szerint rum bele.
babapiskóta
A tésztát a hagyományos módon megsütöm, ha kihűlt megkenem lekvárral.
A babapiskóta domború felét egyenként nehogy nagyon elázzon beleteszem a rumos kávéba,rárakom a piskótára,csoki darabokkal megszórom.
A Hulalát fölverem keményre,beleteszem a joghurtot,és rákenem a piskótára. Csokival megreszelem, és kész. Ezt így én találtam ki,de a Hulalából sokféle képen meglehet csinálni.
Amilyen gyümölcsös joghurtot veszel olyan gyümölcsöt teszel a piskótára,rá a Hulalát és kész az újabb sütid.
Jó étvágyat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.