a sutemeny finom lehet de a kinezetre tob esztetika lehetne !!!!
Finom Mézespuszedli:
25 dkg méz,
50 dkg liszt,
12 dkg vaj margarin,
10 dkg cukor,
1 egész tojás és 2 tojássárgája,
1 kávéskanál szodabikabóna,
1 kávéskanál mézeskalácsfüszer,
1 narancs reszelt héja ( lehet citrom is)de kimarathat.
A megmelegitett mézben feloldjuk a margarint, hozzáadjuk a többi alapanyagot simára gyurjúk 5 percre bele tesszűk a hütőbe.
Ha lehűlt, könyen formázható.
Újnyi vastagra kinyújtuk, pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.
170-180 fokon 12 percig sütjük.
A tetejét cukor mázba mártjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.