Zománcedényeinket is hasonlóan avassuk fel. Itt elegendő, ha magában az edényben zubogtatjuk egy félóráig a sós vizet. Kevés ecetet is tölthetünk hozzá.
A zománcedények súrolása is jobb, ha csupán sót használunk, nem veszti el a fényét.
Ne idegenkedjünk megbarnult zománc edényünktől: főzzünk benne nyers burgonyát, hagyjuk benne egy napig, majd újra forraljuk fel - csillogó lesz.
A lerakódott vízkőtől 10 %-os ecetes oldattal szabadíthatjuk meg lábasainkat. Szódás vízzel öblítsük át. Majd jöhet a tiszta forró öblítővíz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.