Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Zöldség tisztítása, főzése

Zöldség tisztítása, főzése
Zöldség tisztítása, főzése

A zöldséget mindig rozsdamentes késsel tisztítsuk, illetve vágjuk, mivel a levegőben lévő oxigén és rozsda a zöldségfélékben levő C-vitamint megsemmisíti. S zöldséget sohase áztassuk sokáig, mert az ásványi sók és vitaminok kioldódnak belőle. Főzéskor fedővel fedjük le, hogy az értékes tápanyagok a gőzzel együtt ne távozhassanak el.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*