Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Zöldség frissességének megállapítása

Zöldség frissességének megállapítása
Zöldség frissességének megállapítása

A zöldség frissességét a következőképpen állapíthatjuk meg:
a karalábé nem fás, ha súlyosnak érezzük, a tök gyenge- fiatal, ha héja világoszöld, a zöldbab akkor friss, ha a törési felület üveges, széle nem szálkás, a friss champignon gomba kalapja zárt, bőre feszes, ez erdei gomba ha nem friss, kukacos.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*