Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 18 vasárnap Erik, Alexandra névnapja

Főoldal » Praktikák » Alapanyag előkészítési tanácsok » Zavaros hús- vagy csontleves tisztítása

Zavaros hús- vagy csontleves tisztítása
Zavaros hús- vagy csontleves tisztítása

Zavaros hús- vagy csontleves tisztítására a következőt ajánljuk: egy tojás fehérjéhez egy kanál vizet adunk, habbá verjük és leveshez öntjük. Addig forraljuk, amíg a hab megtúrósodik és a zavarosságot magába szívja. Utána a levest sűrű szitán vagy tiszta ruhán átszűrjük.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*