Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Vitamin nyerése főzeléből

Vitamin nyerése főzeléből
Vitamin nyerése főzeléből

A főzelékek, burgonya, tészta főzőlevét ne öntsük ki, hanem használjuk fel, mivel az előbbi C-vitamint, az utóbbi 2 pedig B-vitamint tartalmaz. A főzelékeket frissen fogyasszuk, mert felmelegítve elvesztik C-vitamin tartalmukat.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*