Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Virsli nem reped ki

Virsli nem reped ki
Virsli nem reped ki

A virsli nem pukkad ki, ha nem vízben, hanem gőzben főzzük. A fazekat félig töltjük vízzel, s ha forr, a fazék száján keresztbe teszünk egy főzőkanalat, s ráakasztjuk a virsliket, vigyázva, hogy a vízbe ne érjenek.
A virsli, kolbász héja könnyebben lejön, ha hideg vízzel megdörzsöljük, vagy néhány óráig nedves ruhába burkoljuk.
A kolbászt ne karikára vágjuk - így könnyen szétesik - hanem hosszúkás szeletekre.
A felvágott kolbász, szalámi végét csavarjuk be alufóliába, így nem színeződik el, nem szárad ki.
Nem sötétedik meg a felvágott vagy a kolbász, ha a vágás helyén vékonyan bekenjük zsírral, vagy szorosan ráteszünk fóliát.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*