Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Tepertő ropogóssá tétele

Tepertő ropogóssá tétele
Tepertő ropogóssá tétele

A zsírsütés vége felé 1-2 evőkanál tejet öntünk hozzá és átpirítjuk vele.
A kockára vágott vagy bevagdalt libabőrt hibátlan zománcú lábosba rakjuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy majdnem ellepje. Fedő alatt addig pároljuk, míg a víz elfő, ezután erősebb tűzön, fedő nélkül sütjük tovább. Amikor aranysárgára pirul, levesszük a tűzhelyről, néhány csepp vízzel megfröcsköljük, és lefedjük. Két- három perc múlva szűrőkanállal kiszedjük a friss, omlós libatöpörtyűt.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*