A zsírsütés vége felé 1-2 evőkanál tejet öntünk hozzá és átpirítjuk vele.
A kockára vágott vagy bevagdalt libabőrt hibátlan zománcú lábosba rakjuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy majdnem ellepje. Fedő alatt addig pároljuk, míg a víz elfő, ezután erősebb tűzön, fedő nélkül sütjük tovább. Amikor aranysárgára pirul, levesszük a tűzhelyről, néhány csepp vízzel megfröcsköljük, és lefedjük. Két- három perc múlva szűrőkanállal kiszedjük a friss, omlós libatöpörtyűt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.