Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 19 hétfő Ivó, Milán névnapja

Főoldal » Praktikák » Főzési / sütési tanácsok » Száraz hús porhanyóssá tétele

Száraz hús porhanyóssá tétele
Száraz hús porhanyóssá tétele

Tűzdelni (spékelni) vékony füstszalonna-csíkokkal, ritkábban zöldséggel szoktunk, hogy a sovány, száraz húst porhanyósabbá, ízesebbé tegyük sütéskor.

Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*